NGF pasjes 2012


De NGF passen voor 2012 zijn gearriveerd. De pas kunt u afhalen bij de receptie. Er zijn drie soorten passen in omloop :

Bewijs van Clublidmaatschap
Dit is het bewijs dat u lid bent van Golfclub BurgGolf St.Nicolaasga en dat u geregistreerd staat bij de NGF. U ontvangt van de NGF het GolfJournaal en u bent(aanvullend) WA verzekerd.

GolfVaardigheidsBewijs
Dit is het bewijs dat u met goed gevolg het Golfvaardigheidsbewijsexamen heeft afgelegd. Uw speelsterkte ligt dan tussen de handicap 45 en 37.

EGA handicap
Hierop staat uw handicap vermeldt. Dit kan zijn van 0,0 tot 36,0. Een handicapvermelding met * betekent actief. Staat er geen sterretje achter uw handicap? Dan heeft u niet voldoende kaarten geregistreerd in 2011. U kunt uw handicap weer actief krijgen door 3 qualifying kaarten te lopen en deze in te voeren op "MijnBurgGolf".
U dient deze kaarten in te leveren bij de regel-&handicapcommissie. Uw handicap wordt dan weer actief voor het lopende golfseizoen. U krijgt van de NGF geen nieuw pasje, maar uw actieve handicap is wel terug te vinden op uw persoonlijke pagina en op de website van de NGF.
Wilt u ook uw handicap actief houden voor het volgende kalenderjaar? Dan dient u nog een qualifying kaart te lopen. Voor de jaarlijkse revisie worden er vanaf 2012 acht kaarten berekend (bij tekorten eventueel met kaarten van het voorgaande jaar). De regel-&handicap commissie bewaart de kaarten twee jaar volgens voorschriften van de NGF.

Heeft u een onjuiste NGF pas?
Ondanks alle zorgvuldigheid van zowel de ledenadministratie als de regel- & handicapcommissie kan het gebeuren dat er geen correcte pas voor u is gearriveerd. Mocht dit bij u het geval zijn, wilt u dit ons dan zo snel mogelijk weten.
U kunt dit doen bij uw regel-&handicapcommissie :
Jaap Miedema: jaa.miedema@wxs.nl

Doet u dit in ieder geval vóór 15 maart a.s. dan kunnen wij kostenloos een nieuwe pas voor u aanvragen. Indien u na deze datum alsnog een correcte pas wilt aanvragen dan kunt u deze zelf aanvragen via www.ngf.nl/administratie. U machtigt dan de NGF om eenmalig 12,50 euro van uw rekening af te schrijven.

Is uw doel om in 2012 een handicap te behalen?
Indien u nog niet in het bezit van een handicap bent, maar wel van een geldig GolfVaardigheidsBewijs, dan ontvangt de regel-&handicapcommissie graag drie qualifying kaarten, uitgaande van handicap 36, waarvan één met tenminste 36 stablefordpunten of meer om uw starthandicap te bepalen.

Uw oude NGF pas is nog geldig tot 1 maart a.s.
Golfbaan, golfclub, gvb halen, gvb cursus, greenfee, zakelijk golfen, golfles, vergaderen, golfclinic, golfshop, congreslocatie, trouwlocatie, restaurant, bijzondere locatie, uitzicht op golfbaan.