Golfclub Outlet bij BurgGolf St.Nicolaasga

Golfclub outlet

Het is zover, vanaf 13 december t/m 20 december is er een GOLFCLUB OUTLET bij BurgGolf st. Nicolaasga. Vanuit de verschillende BurgGolf shops hebben wij voor u een ruim aanbod kunnen samenstellen van verschillende nieuwe golfsets en losse golfclubs. U kunt dus niet alleen terecht voor een nieuwe set, maar dit is ook een unieke kans om uw set aan te vullen. Alle bekende merken zoals: Cobra, Ping, Toure Edge, en Callaway zijn aanwezig.

Onze professionals staan voor u klaar en geven u graag informatie op maat.

 

Oude golfset inruilen

Vindt u bij deze outlet uw nieuwe set, dan geven wij u de kans om uw oude set in te ruilen. Laat de golfprofessional de waarde van uw oude set bepalen en wij zullen voor dit bedrag golflessen en/of greenfee bonnen uitkeren, in ruil voor uw oude set.

 

Geef uw golfset een winterbeurt?

Het hele seizoen gegolft dan is het nu tijd om uw golfset een winterbeurt te geven. Kom in de winter langs bij BurgGolf St Nicolaasga en onze professionals lopen uw golfset volledig na. Een maal per jaar minimaal aanbevolen. Het scheelt u beslist een paar slagen per ronde!!!

Aanbieding 2:
Een volledige controle van uw golfset bestaat uit het checken van de loft en de lie van uw ijzers en het controleren van de shafts en de grips, normaal gesproken € 10,00 per set. Voor priveleden gratis.

 

Nieuwe grips

Wilt u uw versleten grips laten vervangen dan hebben wij de volgende aanbieding.

Aanbieding 3:
Laat uw volledige set ( 12-13 stokken) regrippen voor de prijs van 9 nieuwe grips.* En u set wordt volledig kosteloos nagekeken.

*Binnen 4 werkdagen klaar, mits de grips op voorraad zijn!

 

kleding en accessoires in de aanbieding

We hebben weer een prachtige collectie aan kleding in onze golfshop. En gedurende de golfclub outlet zijn de volgende aanbiedingen geldig.

Aanbieding 4:
Iedere 2e kleding artikel voor de helft van de prijs.

Aanbieding 5:
Op alle winter accessoires ( handschoenen en mutsen) 30% korting.

 

3 privelessen voor 30 euro

Aanbieding 6:
Tussen 13 december en 15 februari koopt u 3 privelessen van 25 minuten voor slechts € 30,-. Dit is een korting van 50%! De lessen zijn geldig tot 1 maart 2012.

Lessen kunt u boeken via MijnBurgGolf, via 0900-BurgGolf of rechtstreeks aan de balie. De 3 lessenkaart voor € 30,- koopt u rechtstreeks bij de shop van BurgGolf St. Nicolaasga.

 
Golfbaan, golfclub, gvb halen, gvb cursus, greenfee, zakelijk golfen, golfles, vergaderen, golfclinic, golfshop, congreslocatie, trouwlocatie, restaurant, bijzondere locatie, uitzicht op golfbaan.